Inregistrare Domeniu

Verifica si cumpara domeniu web dupa verificarea disponibilitatii. Avem parteneriate strategice pentru inregistrare domenii Romania si internationale (ROTLD, EURid) oferind cele mai competitive costuri.
Iti recomandam sa inregistrezi un nume de domeniu relevant afacerii tale si usor de memorat.

Vizualizeaza si oferta noastra de gazduire web cu nume domeniu gratuit!

 • .ro
  7.49
 • .com
  12
 • .eu
  6.99
 • .org
  11.99
POTI BENEFICIA DE INREGISTRARE DOMENIU .RO/.EU GRATUIT DACA ALEGI UN PACHET DE Gazduire Web.
Extensia (TLD) Inregistrare / an Reinnoire / an Transfer
.com €12 €12 €12
.eu €6.99 €6.99 €6.99
.co.uk €10.90 €10.90 €10.90
.info €24.00 €24.00 €24.00
.biz €18 €18 €18
.net €12.49 €13.49 €13.49

Domeniu ro pret - Grila Discount

Numar Domenii Active Inregistrare / an Reinnoire / an Transfer
75+ €7.09 €7.09 €7.09
100+ €6.99 €6.99 €6.99
150+ €6.80 €6.80 €6.80
200+ €6.69 €6.69 €6.69
300+ €6.59 €6.59 €6.59
500+ €6.49 €6.49 €6.49
ggestionare domeniu

Gestionare simpla domenii

Din contul client DataHost ai acces simplu si rapid pentru administrarea domeniilor si pentru actualizarea cu usurinta a dns-urilor. Poti comanda inregistrarea de domenii noi cu orice extensie disponibila, poti solicita prelungirea unora sau poti seta sa nu primesti factura de reinnoire automata pentru domeniul tau.


Reinnoire automata

Nu trebuie sa memorezi data de expirare a domeniului web, trebuie doar sa ai actualizata adresa de email a contului client. Te vom notifica pe email inainte de data de expirare cu cel putin 30 de zile, iar domeniul se va prelungi automat dupa incasarea platii.

reinnoire domeniu

suport domeniu

Suport non-stop

Echipa de suport prietenoasa si bine pregatita profesional este disponibila 24/7/365 pentru a-ti oferi ajutorul necesar in cazul in care ai nevoie.

Intrebari frecvente despre domenii internet

Raspunsuri punctuale la cele mai frecvente intrebari ale clientilor.

Ce este un nume de domeniu web?
 • Un domeniu web este o adresa virtuala, ce are forma denumire.extensie (tld). Domeniul este utilizat pentru a accesa, prin intermediul unui browser web, continutul stocat pe un server de gazduire. Practic, domenii internet reprezinta identitatea in mediul virtual.

De ce am nevoie de un domeniu?
 • Numele de domeniu este modalitatea prin care poti fi gasit in mediul online cu un website. Acesta este primul pas spre obtinerea unei prezente in spatiul online. Daca nu ar exista numele de domeniu, ar trebui memorata adresa ip, o insiruire de numele mult mai dificil de memorat.

Ce inseamna DNS?
 • DNS-ul este o abreviere de la "domain name system" si reprezinta un standard utilizat pentru gestionarea si administrarea adreselor Ip la nivel global. Atunci cand accesezi un domeniu intr-un browser web, acesta intreaba serverul DNS care este adresa ip a site-ului respectiv.

Cat dureaza inregistrarea unui domeniu?
 • La majoritatea extensiilor de domenii, activarea este instanta dupa incasarea platii, daca in procesul de comanda au fost introduse toate datele necesare inregistrarii si activarii acestuia.

Pe ce perioada pot inregistra un domeniu?
 • Perioada minima de inregistrare a unui domeniu web, indiferent de extensie, este de minim 1 an. Totusi, recomandam clientilor sa activeze sau sa prelungeasca domeniul web pe mai multi ani in avans.

Pot schimba numele de domeniu mai tarziu?
 • Odata ce un domeniu este inregistrat si activ, esti proprietarul acestuia. Din pacate numele nu mai poate fi modificat, se poate inregistra un nume de domeniu nou, iar cel initial pur si simplu nu se va prelungi la data de expirare.

Cum se transfera un domeniu?
 • Transferul unui domeniu de la alt registrar in administarea datahost se poate face simplu si rapid. In cazul domeniilor .ro, transferat poate fi gratuit, cu pastrarea valabilitatii curente. Avem nevoie de cheia de transfer registrar, care se obtine din contul ROTLD. In cazul domeniilor internationale, costul de transfer este egal cu cel de inregistrare. In acest cost, domeniul se prelungeste cu 1 an. Conditiile de transfer: este nevoie de codul EPP obtinut de la actualul registrar, sa fie deblocat pentru transfer si sa nu aiba efectuat niciun update in ultimele 60 de zile.

  In cazul transferului drept de proprietate, domeniile .ro isi reseteaza valabilitatea la minim 1 an in momentul achitarii taxei de transfer. In functie de extensie, domeniile international pot avea sau nu taxa de transfer drept de folosinta, care va fi comunicata de catre departamentul de suport, la momentul cererii.