Am putea spune ca Google Workspace este biroul digital al utilizatorilor. De ce? Pentru ca ofera posibilitatea unei comunicari eficiente, reuneste echipele si imbunatateste produsele Google pe care le folosesti in mod frecvent.

Gogole Workspace ofera un set de aplicatii de comunicare si productivitate pentru startup-uri, companii, interprinderi, persoane fizice, organizatii non-profit si educatie. Setul de instrumente consta in Calendar, Gmail pentru email business cu domeniu propriu, documente, foi de calcul, Google Meet, Drive si multe altele.

Rebrandingul din Google Gsuite in Google Workspace aduce noi pictograme pentru o identificare unificata, o interfata de utilizator simplificata si noi imbunatatiri ce depasesc conturile personale Google gratuite.

Caracteristicile de securitate includ GDPR, prevenirea pierderii datelor, arhivarea si pastrarea documentelor si multe altele.

Nu toata lumea are nevoie de un plan Business pentru a incepe. Sunt 2 planuri elementare, iar pentru majoritatea Business Starter cu 30 GB spatiu de stocare este suficient. Primesti asistenta premium, toate functiile active si aspect personalizat in Gmail, cu domeniul propriu. De asemenea, se poate face oricand upgrade spre un plan superior.

Motivele principale pentru care merita sa faci upgrade spre Google Workspace cu email business, le gasesti aici.

Prin urmare, Google Workpace este recomandat tuturor antreprenorilor de interprinderi mici sau mari, fiind solutia ideala atat pentru partea de email cat si pentru video-calls fara intreruperi, comunicare fluida, colaborare cu echipa si partajare de fisiere intr-un mediu sigur

DataHost este partener Google si ofera serviciul Google Workspace pentru orice antreprenor care isi doreste o solutie sigura si eficienta de email business, oferind tot suportul necesar, de la configurare pana la utilizare.

Click pe imaginea de mai jos pentru a inregistra domeniul si pentru a comanda pachetul Email Business Starter cu 30 Gb spatiu.

Email business cu domeniu