Tot mai multe organizatii sunt nevoite sa se mute in mediul online din cauza pandemiei de coronavirus ce a pus stapanire pe intreaga lume. In cazul lor, extensia .ORG ajuta cu usurinta la stabilirea integritatii si increderii in fata clientilor. De ce? Pentru ca dintr-o diversitate de extensii disponibile, .ORG este una din cele mai vechi si mai recunoscute.

Astfel, fie ca esti o afacere, o organizatie non-profit, o comunitate culturala, un blogger sau o organizatie educationala, .ORG va oferi marcii tale o recunoastere instantanee online.

Ce este .ORG atat de popular?

Creste credibilitatea – este unul din gTLD-urile care sustine organizatiile online in ultimii 30 de ani.

Disponibil pentru oricine – poate cuprinde toate interprinderile online, avand o putere a creatorilor digitali, a bloggerilor, a interprinderilor sociale, a cluburilor, familiilor si multe altele.

Siguranta si securitate – este o extensie de domeniu sigura care ofera protectie si fiabilitate, precum genereaza si incredere clientilor.

Memorabil – extensia de domeniu .ORG este foarte simplu de tinut minte, familiara si clara.

In sfarsit, extensia .ORG este ideala pentru organizatii profit sau non-profit, pentru organizatii de caritate, institutii de invatamant, ONG-uri, companii cu diviziuni, chiar si persoane fizice.

In prezent, .ORG are peste 14 milioane de inregistrari la nivel mondial, ocupa locul 3 in lista tuturor gTLD-urilor si este utilizat intr-un procent de 4.5 % din toate site-urile.

Printre cele mai populare marci ce folosesc extensia .ORG se numara:

Daca iti doresti sa inregistrezi un domeniu .ORG – verifica-i disponibilitatea si rezerva-l imediat de aici.

Lasa un comentariu


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *