Gazduirea SSD NVMe este extrem de rapida in comparatie cu SSD-ul clasic sau HDD-uri. Timpul sau de acces la date este de 1000 de ori mai rapid in comparatie cu HDD si de 10x in comparatie cu SSD.

Timp de incarcare mai rapid a paginilor web

Atunci cand accesezi un site web, serverul cauta fisierele stocate pentru a afisa continutul. NVMe are o viteza mult mai rapida de identificare a fisierelor solicitate, astfel ca timpul de incarcare a paginilor web este mult mai rapid decat gazduirea pe SSD sau HDD.

Baze de date mai performante

Blogurile, site-urile de comert electronic si nu numai, solicita foarte mult bazele de date. Gazduirea SSD NVMe ofera o performanta mult mai sporita deoarece nu restrictioneaza operatiunile din cauza limitarilor.

Performante mai bune a paginilor web

Incarcarea paginilor web stocate pe gazduire SSD NVMe este mult mai rapida, deoarece face site-urile mai receptive si permite rularea scripturilor cu o mai mare usurinta, poate gestiona cantitati de date simultan.

Fiabilitate si stabilitate

SSD-urile NVMe sunt mult mai putin susceptibile la daune cauzate de potentiale socuri.

Prin urmare, gazduirea SSD NVMe asigura functionarea site-ului mult mai rapid, vizitatorii sunt mai receptivi, creste gradul general de utilizare a site-ului pentru ca utilizatorii nu mai trebuie sa astepte, creste vizibilitatea site-ului in motorul de cautare si cresti pozitia in clasamentul SEO.

Atunci cand cauti o solutie potrivita de gazduire pentru aplicatii web, bloguri, magazine online performanta prooiectului depinde in mod crucial de tehnologia de stocare pe care o foloseste serviciul de hosting.

DataHost foloseste exclusiv stocare SSD NVMe pe toate serverele de gazduire website, gazduire WordPress, gazduire Shop si gazduire reseller.

 

Lasa un comentariu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *