In sfarsit, un furnizor de gazduire web in Romania care asigura tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti gazdui inteligent si simplu site-ul! DataHost este un furnizor de servicii web hosting ce iti asigura toate uneltele necesare pentru administrarea unui cont de hosting, incluzand fisierele, baze de date si adrese de email.


 

CELE MAI BUNE PRETURI

 


Cu preturi incepand de la doar 0.99 euro+tva/luna, beneficiziezi nu doar de resursele aferente pachetului, insa ai alaturi un partener online de incredere, ce iti ofera sprijin prin asistenta tehnica, ori de cate ori ai nevoie. In plus, ai garantat un domeniu .ro sau .eu gratuit in primul an, la plata in avans!


 

MIGRARE GRATUITA

 


 

Daca ti-ai petrecut cea mai mare parte a timpului cautand motive pentru disfunctinalitatea si downtime-ul site-ului, este timpul sa iti schimbi furnizorul de hosting. Datahost asigura migrare gratuita de la un alt furnizor si garanteaza un Uptime de minim 99.9%.


 

UPTIME 99.9%

 


Una dintre cele mai bune modalitati de a-ti prezenta portofoliul companiei tale este propriul website.  Astfel, potentialii colaboratori si inclusiv angajatii te pot contacta cu usurinta. Si, contrar aparentelor, nu ai nevoie de zeci de euro lunar pentru a avea un website online. Cu un abonament de gazduire potrivit, poti gazdui usurinta un website de prezentare a portofoliului. Si cel mai important aspect, este ca DataHost garateaza un Uptime de 99.9%, astfel ca ai garantia ca site-ul tau va fi online non stop.


 

ASISTENTA TEHNICA 24/7

 


De multe ori s-ar putea sa te lovesti de o problema pe care nu stii cum sa o rezolvi, motiv pentru care asigurarea serviciului de suport non stop este un criteriu elementar de selectie. Conteaza, desigur, si timpul de raspuns rapid la solicitari si modalitatile accesibile si rapide prin care poti lua legatura cu serviciul suport, cum sunt, de exemplu, ticketele de suport, live chat, telefon sau email. DataHost asigura un raspuns rapid si eficient la orice solicitare din zi sau noapte.

Serviciile de web hosting devin indispensabile daca ai nevoie de un website si de prezenta online. In zilele noastre, prezenta online este un must have, mai ales pentru acele afaceri care trebuie sa caute alternative de promovare si de a-si extinde aria de potentiali clienti, pentru a iesi din aria locala.

Iata care sunt cele mai importante 10 criterii de selectie ale unui serviciu de web hosting bun, asa cum este perceput de clienti si utilizatori:

  1. Cost.
  2. Asistenta excelenta pentru clienti.
  3. Suport tehnic rapid.
  4. Performanta serviciilor.
  5. Spatiu de stocare si resurse generoase.
  6. Siguranta si securitate.
  7. Furnizor de incredere, cu review-uri pozitive.
  8. Fiabilitate si scalabilitate.
  9. Acces simplu si rapid la cont.
  10. Gama varianta de servicii.

Din pacate multi utilizatori sunt deziluzionati de companiile de gazduire cu care colaboreaza, trasatura la care DataHost lucreaza incontinuu sa o redreseze, sa schimbe perceptia clientilor despre aceasta nisa, punand accept pe livrarea rapida a serviciilor comandate, alaturi de suportul necesar si profesionalism, exact atunci cand ai nevoie.

Nu ne crede pe cuvant, testeaza serviciile noastre!