Mediul online este in continua dezvoltare, iar comunicarea prin intermediul postei electronice a devenit indispensabila pentru orice afacere, indiferent de domeniul de activitate.

Sunt inca multi proprietari de afaceri care folosesc servicii gratuite de email de tipul @yahoo sau @gmail. Din fericire insa, tot mai multi inteleg importanta unei adrese de email profesionale, cu domeniu propriu, pentru a asigura o imagine pozitiva companiei si pentru o reputatie de incredere.

Astfel, inteleg ca este nevoie sa achizitioneze un nume de domeniu si un serviciu de gazduire web pentru a putea avea adrese de email personalizate. Si totusi, constata ulterior ca acest lucru nu este suficient.

Ai pierdut o licitatie, o colaborare sau o tranzactie din cauza unui Email?

Oamenii de afaceri din diferite domenii de activitate au nevoie de comunicare rapida prin intermediul email-urilor, de o livrare instanta a mesajelor si de asigurarea ca acestea sunt primite cu succes in Inbox. De multe ori, livrarea sau primirea la timp a unui email poate influenta succesul sau esecul afacerii.

Pe de alta parte, reprezentatilor companiei de gazduire web le este dificil de explicat pe intelesul tuturor motivele pentru care, totusi, pot fi situatii cand pe adresele de email ce folosesc servicii gratuite nu se livreaza mesajele.

De ce nu ajung mesajele catre adrese de Gmail si Yahoo sau de ce ajung in Spam?

Este una dintre cele mai frecvente intrebari intalnite in domeniul web hostingului. Gmail si Yahoo au o politica foarte restrictiva de filtrare a mesajelor, lucru ce nu poate fi controlat de furnizorul de gazduire web, deoarece setarile sunt la nivelul serverelor acestor provideri.

Care este solutia de livrare si primire a emailurilor in Inbox?

Chiar daca trimiterea de emailuri prin intermediul unui server de gazduire cu sau fara cPanel pare si este prezentata de majoritatea furnizorilor ca fiind solutia ideala, niciunul nu va putea garanta primirea sau livrarea mesajelor in Inbox in proportie de 100%.

Astfel, o solutie de Business Email care garanteaza acest aspect este Gmail Cu Propriul Domeniu – G Suite.

Care sunt avantajele solutiei de Google Email Business

Solutia de email business este mai mult decat o simpla adresa de email. In plus, vei avea acces la numeroase facilitati precum stocare in Google Cloud, Google Docs, Sheets, Slides, Videoconferinte, Smart search in G Suite si Cloud search, politici de arhivare si retentie pentru email si chat, eDiscovery pentru email, chat si fisiere, rapoarte de audit pentru activitatea utilizatorilor si multe altele.

99.9% functionalitate garantata – serverele ultra-fiabile Google asigura functionalitatea adreselor de email 99.9% din timp si garantia ca mesajele sunt livrate si primite in Inbox in timp real. In plus, backup-urile automate, stocarea in cloud si masurile de securitate eficiente si la cele mai inalte standarde din industrie, asigura un serviciu de email business excelent.

Email privat si securizat – Gmail trimite notificari in timp real la primirea mesajelor si stocheaza in siguranta emailurile si datele importante.

Construieste incredere – ofera afacerii tale un plus de siguranta si incredere in fata clientilor si a colaboratorilor, corespondand prin intermediul unei adrese de email profesionale cu numele de domeniu, pastrand insa aceeasi interfata @gmail cu care te-ai obisnuit.

Acces oricand, oriunde – poti accesa emailurile oricand, de pe orice dispozitiv si din orice locatie. In plus, poti citi si accesa emailurile chiar si fara conexiune la internet. Trimiterea si primirea de noi emailuri se va realiza imediat ce te vei conecta la o retea de internet.

Compatibilitate cu interfata existenta – email business functioneaza excelent cu clienti de email pentru desktop cum ar fi Microsoft Outlook, Apple Mail sau Mozilla Thunderbird. Utilizatorii Outlook pot sincroniza e-mailurile, evenimentele si contactele din si de la G Suite.

Migrare rapida a emailurilor existente – mutarea pe serviciul email business este simpla, datorita instrumentelor personalizate ce ajuta la pastrarea mesajelor importante si este asigurata de datahost.

Solicita acum un trial de 30 de zile pentru adresa de email profesionala Google Email Business!