Reseller hosting este o afacere profitabila atata timp cat o creezi si o gestionezi corect de la inceput, cu un profit robust.

Ce este o afacere de reseller hosting

Este un serviciu prin care inchiriezi spatiu de revanzare hosting pe un server al unui furnizor , resurse pe care le revinzi mai departe clientilor tai, creand pachete personalizate.

Afacerea de reseller hosting este in continua dezvoltare, pentru ca, adesea, oamenii care au nevoie de un website nu sunt intotdeauna experti in gazduire sau intretinerea site-urilor. In acest sens, mai ales developerii de website-uri, prefera sa opteze pentru un serviciu de reseller hosting, pe care sa-l integreze in pachetele lor de mentenanta site-uri pe care le creeaza.

De obicei, un reseller hosting are o interprindere mica la inceput, si pe masura ce ii creste portofoliul de clienti, creste si afacerea.

Cine ar trebui sa investeasca intr-o afacere de reseller hosting

„Profesionistii web” – este un termen vast, ce cuprinde atat web designerii cat si dezvoltatorii de site-uri web. Atunci cand oamenii isi doresc sa construiasca un website, aceste categorii sunt primele la care apeleaza.

Daca esti web designer sau dezvoltator de site-uri web, web hostingul poate si serviciul ideal alaturi de mentenanta site-urilor. In loc sa creezi site-uri web si sa indrumi clientii spre un furnizor de servicii de web hosting, poti avea propriul pachet de reseller hosting, unde poti oferi clientilor tai pachetele personalizate. In acest sens, clientii nu mai au grija platilor facturilor catre furnizori diferiti.

Persoanele care doresc sa investeasca intr-o afacere cu investitii reduse – daca doresti sa incepi o afacere, reseller hosting poate fi un bun start-up cu investitie minima. Nu trebuie sa cumperi initial servere, sa platesti persoanl dedicat pentru configurarea si administrarea lor, ci furnizorul de reseller hosting se poate ocupa de intreg procesul.

Practic, serviciile de reseller hosting anuleaza necesitatea investitiilor uriase in servere, licente, securitate, retelistica, colocare si tot ce este necesar pentru functionarea unui server fizic. Cu un pachet de reseller hosting ai acces exact la resursele de spatiu memorie si procesor necesare initial prin intermediul unui panou de control, cu ajutorul carora poti crea si revinde pachete de web hosting. De asemenea, soft-uri precum emailul, setarile automate, intrumentele necesare pentru gestionarea simpla a serviciului, fac parte din pachetul de reseller hosting.

Asadar, un pachet de reseller hosting nu este doar o simpla colectie de spatiu, memorie, procesor si RAM, ci este un set complet al tuturor instrumentelor necesare pentru gestionarea afacerii.

Antreprenorii care prefera sa lucreze de acasa – pandemia de Covid 19 a restrictionat miscarea umana pe tot globul. In acest sens, cei care pot lucra acum de acasa au un avantaj imens. Insa, dupa aceasta perioada, chiar daca scoatem pandemia din ecuatie, antreprenorii si-au dat seama ca este mai confortabil sa lucrezi din confortul casei. O afacere de reseller hosting iti ofera aceasta flexibilitate de a lucra de oriunde.

In sfarsit, serviciul de reseller hosting este conceput pentru a fi usor de gestionat, iar unele dintre instrumente, cum ar fi panoul de control cPanel/WHM inclus este proiectat intuitiv pentru administrarea conturilor foarte simplu. In plus, pentru orice nevoie, ai suport tehnic inclus de la furnizorul de gazduire web.

Totusi, este important sa alegi compania mama potrivita pentru serviciile de reseller hosting, care sa iti asigure suportul tehnic necesar, backup zilnic, siguranta si securitate, uptime garantat minim 99.9%. Aceasa poate contribui semnificativ la cresterea sau destramarea companiei tale.

Datahost ofera servicii de reseller hosting usor de utilizat cu WHM/cPanel si suport inclus 24/7. La noi, nu trebuie sa va faceti griji cu privire la latura tehnica, ci va puteti axa pe gestionarea afacerii. Poti alege din planurile disponibile de reseller hosting chiar acum!

Lasa un comentariu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.