Stiai ca doar website-ul nu este suficient pentru a atinge performanta succesului online? Suntem in secolul vitezei, si cu cat sunt mai agitate activitatile zilnice si timpul pare sa nu fie suficient, cu atat gestionarea timpului la locul de munca este o maxima necesitate.

Instrumentele pentru a imbunatati productivitatea, precum e-mailul, gestionarea programului prin calendar permit branistorming-ului o gestionare usoara si eficienta a proiectelor.

Gestionarea timpului este cu atat mai importanta pentru ca, din cauza pandemiei, munca de la distanta a devenit o normalitate, mai degraba decat o exceptie. Iar Google a venit in ajutorul acestor oameni cu solutia Google Workspace.

Ce este Google Workspace si de ce ar trebui sa folosesti acest serviciu

In primul rand, Google Workspace este o solutie completa de servicii astfel incat toate afacerile sa isi poata gestiona munca de la birou eficient.

Cunoscut anterior ca G Suite, Google Workspace include o gama extinsa de servicii Google precum:

  • Gmail
  • Google Calendar
  • Google Meet
  • Google Docs
  • Foi de calcul Google
  • Google Drive

De ce a ales Datahost serviciul Google Workspace ca partener

Oferim Google Workspace datorita integrarii sale perfecte la orice tip de flux de lucru, mai ales atunci cand lucram de la distanta.

Iată mai multe detalii despre produsele specifice oferite de Google Workspace:

Business Email profesional

Gmail business este cel mai recomandat serviciu de email, ce permite utilizatorilor sa efectueze o varietate de sarcini, fara a fi nevoie sa utilizeze alte aplicatii. Pe langa utilizarea clasica a email-ului, utilizatorii pot programa un Google Meet si isi pot gestiona sarcinile Google din aceeasi interfata, pot conecta aplicatii terte precum Slack sau Zoom la Gmail.

Business email de la Google oferta o securitate sporita, vine cu o interfata gmail fara anunturi si ofera functii avansate de a filtra si bloca mesajele de tip spam, phishing-ul și malware-ul.

Bineinteles, serviciul de Email Business de la Google este asociat cu utilizarea unui domeniu propriu, astfel incat adresa de email va fi credibila, personalizata si profesionala.

Conferinte video

Google Workspace este optimizat pentru lucrul de la distanta, astfel ca ofera toate instrumentele necesare de care ai nevoie pentru a satisface toate intalnirile video.

De exemplu, poti vedea disponibilitatea colegului de serviciu daca foloseste acelasi serviciu google workspace, prin intermediul calendarelor partajate atunci programezi intalniri in Google calendar. Partajarea ecranului (share screen) in timpul conversației video cu altii este, de asemenea, posibila, ajutand la o mai simpla configurare si prezentare.

Colaborare in timp real

Poti lucra in timp real cu echipa, avand la dispozitie foi de calcul comune, Google Docs si Prezentari Google, toate intr-un singur cont. Mai mult decat atat, ai un live chat incorporat, cu care pot discuta in timp real cu colegii. Cu ajutorul comentariilor, utilizatorii pot face sugestii sau pot atribui sarcini. Toate modificarile aduse documentului vor fi inregistrate, astfel incat sa poti vedea cine a facut modificarile.

Stocare in Google Cloud

In functie de plan, Google ofera spatiu de stocare incepand de la 39 de GB per utilizator. Poti accesa Google Drive prin desktop si dispozitive mobile, permitand gestionarea fisierelor din mers.

Management securizat

Administratorii contului vor avea posibilitatea de a sterge sau de a adauga utilizatori in contul Google Workspace. In cazul in care acest serviciu este administrat prin datahost, oferim tot suportul necesar in vedere configurarii adreselor de email, gestionarea lor sau adaugarea/inlaturarea utilizatorilor.

Cum sa obtii un cont email Business Google Workspace prin Datahost

Credem ca acest parteneriat va ajuta sa duceti afacerile la urmatorul nivel, motiv pentru care solutia de email business o sa va ajute pentru un mediu de lucru mai eficient, mai sigur si mai profesional. Comanda poate fi realizata de aici: email cu domeniul meu

Datahost se va ocupa de configurarea contului, crearea utilizatorului si tot suportul necesar.