In afaceri, o adresa de email dedicata acesteia este vitala, iar o adresa de email care utilizeaza un domeniu propriu ofera o sansa de succes mai mare decat gmail, hotmail sau yahoo, de exemplu.

Cei care isi cauta un loc de munca sunt, de asemenea, mai bine vizati in ochii recrutantilor si fac o impresie mai buna daca utilizeaza o adresa de email cu domeniu propriu, in detrimentul celor care folosesc o adresa de email gratuita.

Acestea sunt concluziile unui studiu recent efectuat de experti in domeniu privind utilizarea adreselor de email de catre interprinderi si profesionisti independenti.

O adresa de email este foarte importanta pentru afacerile de orice fel, din orice domeniu de activitate, deoarece asigura comunicarea eficienta, sigura si rapida atat dintre clienti cat si cu furnizorii si partenerii. Iar o adresa de email cu numele domeniului, care reflecta brandul, nu face decat sa proiecteze o imagine online profesionala, fara ambiguitate.

Cei care inca folosesc adrese de email pe conturi gratuite, de tipul @gmail sau @yahoo, cred ca a avea o adresa de email cu numele de domeniu propriu este dificil de creat si administrat. Total gresit.

Crearea unei adrese de email profesionale este simpla si rapida, daca apelezi la un furnizor de servicii de email. Mai mult decat atat, daca esti obisnuit cu interfata gmail, vei putea pastra acest aspect, datorita serviciului de email profesional Google Email Business.

Adresele de email profesionale ofera credibilitate

Pe langa gestiunea mult mai simpla a adreselor de email profesionale cu ajutorul serviciului de Google Email Business, proprietarii de afaceri nu isi fac doar lor insisi un favor. Constatarile demonstreaza faptul ca o adresa de email cu numele de domeniului, de tipul office@domeniu.ro face o impresie pozitiva, este luata in serios si, in primul rand, nu este considerata spam, mai ales daca vorbim despre prezentarea unor oferte de produse sau servicii.

O oferta de la office@domeniu.ro va face o impresie mai buna si va avea un impact pozitiv decat de la o adresa de email afacere@gmail.com.

Cum configurez o adresa de email profesionala

Crearea si setarea unei adrese de email profesionale este simpla si rapida, datorita serviciului de email profesional. Tot ce trebuie sa faci este sa comanzi pachetul potrivit, iar de restul se va ocupa Datahost. Mai mult decat atat, emailurile si corespundenta actuala nu se va pierde, totul se poate importa.

Ce este solutia de Google Email Business

Solutia de email business este mai mult decat o simpla adresa de email. In plus, vei avea acces la numeroase facilitati precum stocare in Google Cloud, Google Docs, Sheets, Slides, Videoconferinte, smart search in G Suite si Cloud search, politici de arhivare si retentie pentru email si chat, eDiscovery pentru email, chat si fisiere, rapoarte de audit pentru activitatea utilizatorilor si multe altele.

Email privat si securizat – Gmail trimite notificari in timp real la primirea mesajelor si stocheaza in siguranta emailurile si datele importante.

Construieste incredere – ofera afacerii tale un plus de siguranta si incredere in fata clientilor si a colaboratorilor, corespondand prin intermediul unei adrese de email profesionale cu numele de domeniu, pastrand insa aceeasi interfata @gmail cu care te-ai obisnuit.

Acces oricand, oriunde – poti accesa emailurile oricand, de pe orice dispozitiv si din orice locatie. In plus, poti citi si accesa emailurile chiar si fara conexiune la internet. Trimiterea si primirea de noi emailuri se va realiza imediat ce te vei conecta la o retea de internet.

Compatibilitate cu interfata existenta – email business functioneaza excelent cu clienti de email pentru desktop cum ar fi Microsoft Outlook, Apple Mail sau Mozilla Thunderbird. Utilizatorii Outlook pot sincroniza e-mailurile, evenimentele si contactele din si de la G Suite.

Migrare rapida a emailurilor existente – mutarea pe serviciul email business este simpla, datorita instrumentelor personalizate ce ajuta la pastrarea mesajelor importante.

99.9% functionalitate garantata – serverele ultra-fiabile Google asigura functionalitatea adreselor de email 99.9% din timp. In plus, backup-urile automate, stocarea in cloud si masurile de securitate eficiente si la cele mai inalte standarde din industrie, asigura un serviciu de email business excelent.

Solicita acum un trial de 30 de zile pentru adresa de email profesionala Google Email Business!

Lasa un comentariu


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *