WordPress este cel mai utilizat sistem de gestionare a continutului (CMS) din lume, utilizat de la bloggeri, pana la site-uri de prezentare sau magazine online. WordPress este o platforma gratuita, de tip open-source. Aceasta poate fi utilizata atat de utilizatorii fara experienta cat si de cei cu vasta experienta in constructia unui website. Ea poate fi gazduita atat intr-un mediu de gazduire shared, cat si pe conturi de hosting complete, cum ar fi serverele virtuale sau gazduirea dedicata Worpdress.

Optiuni multiple pentru planurile de gazduire Worpdress

Worpdress a fost proiectat pentru flexibilitate si scalabilitate, pentru o mare varietate de site-uri. Astfel, se pot gasi cu usurinta in mediul online mii de teme si plugin-uri WordPress personalizabile, disponibile atat direct de la WordPress cat si prin intermediul unor terti dezvoltatori. Mai simplu spus, WordPress poate fi instalat cu usurinta in doar cateva minute, chiar si de utilizatori neexperimentati.

Gazduire shared vs Gazduire WordPress

Alaturi de alte platforme precum Drupal, Joomla si alte cateva sute, WordPress este o platforma disponibila in general in panoul de control cPanel al unui serviciu de hosting. Acest tip de gazduire shared vine in general cu un suport tehnic general, insa este posibil sa nu poata aborda probleme mai specifice Wordpres sau sa ofere anumite specificatii care sa imbunatateasca performanta rularii acestuia.

Insa exista pachete special optimizate de gazduire WordPress, care ofera resurse adaptate nevoilor si optiuni suplimentare pentru o performanta sporita.

Astfel, desi gazduirea shared este o optiune accesibila pentru noii antreprenori de site-uri de mici si medii dimensiuni, aceasta s-ar putea sa nu satisfaca nevoile utizatorilor care cauta mai multa viteza, securitate si suport pentru functiile specifice WordPress. Practic, planurile de gazduire WordPress sunt concepute ca sa permita utilizatorilor sa profite de suita complexa de functii ale platformei.

In planurile de gazduire WordPress, fiecare aspect al serviciului, de la configurarea serverului pana la suportul tehnic, este orientat exclusiv pe aceasta platforma, pentru a ajuta utilizatorii sa maximizeze potentialul WordPress pe parcursul intregii etape existentiale a unui site.

In general, constructorii de site-uri WordPress cauta siguranta, viteza sporit, securitate suport.

Viteza si performanta

Viteza si performanta sunt esentiale pentru orice website. Aceasta este oferita de resursele de memorie si procesor alocate contului, care pot fi insuficiente si pot incetini viteza de incarcare. Gazduirea WordPress datahost vine cu un boost de viteza sporita prin utilizarea modulelor HTTP / 2, PHP7.x, LiteSpeed web server, a pluginurilor WordPress LiteSpeed cache si storage SSD, astfel ca realizam viteze de incarcare imbatabile pentru toti clientii nostri cu site-uri Wordpres.

Securitate

Securitatea site-ului conduce adesea la o serie de probleme care joaca un rol esential in alegerea furnizorului de hosting. In serviciile de gazduire WordPress securitatea conturilor este axata si optimizata pentru nevoile utilizatorilor WordPress, cu functii specifice care iau in considerare functionalitatea unica a acesteia. De exemplu, datahost.ro, pe langa multiplele setari de securitate la nivel de server, ofera pentru pachetele specifice protectie DDoS la nivel de retea si Antivirus Imunify360. In plus, asigura un backup zilnic incremental pe server extern, astfel incat oricand poate fi repusa o copie a site-ului dintr-o data anterioara. 

De asemenea, toate planurile de gazduire WordPress inclus suport tehnic specializat, non stop si migrare gratuita de la un alt furnizor.

Gazduirea Wordpres poate varia si adopta mai multe forme diferite, in functie de planul ales, de la un pachet simplu pana la o gazduire completa, exista solutia de gazduire pentru orice tip de website WordPress.

Lasa un comentariu


Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *