Beneficiile si avantajele unui reseller hosting cu cPanel sunt multiple. Cea mai scurta descriere a acestui panou cPanel/WHM este: control complet. De la produse si servicii, la clienti si reselleri, cu ajutorul cPanel poti controla si gestiona complet fiecare pas. Este o singura interfata, cu functii simple la un click distanta ce permit gestionarea intregii afaceri.

Iata 6 dintre cele mai importante avantaje ale utilizarii panoului cPanel

In calitate de reseller hosting doresti sa asiguri atat propriei infrastructuri cat si clientilor faptul ca beneficiezi la maxim de avantajele panoului de control, astfel ca vei avea la dispozitie:

Interfata intuitiva – cPanel are o interfata usor de gestionat si administrat, simpla de navigat. Atat in calitate de reseller cat si clientii vor putea naviga cu usurinta, beneficiind de mai multe functii care faciliteaza controlul acestora legate de site si resursele alocate.Nu ai nevoie de abilitati tehnice speciale pentru a putea gestiona panoul cPanel.

Personalizabil – cPanel permite adaugarea propriei marci in cadrul panoului, pentru brand awareness. De asemenea, propriul brand poate fi setat si in namserverele proprii. Furnizorul de reseller hosting iti poate oferi mai multe detalii legat de acest aspect.

Gestionare usoara a contului – cu acces WHM, in calitate de reseller poti gestiona cu usurinta conturile cPanel create, cu revanzarea propriilor pachete personalizabile. In plus, poti adauga cu usurinta sau sterge un nou cont cPanel in cadrul pachetului de reseller.

Satisfactie garantata – cu un serviciu de reseller hosting cu cPAnel/WHM, ai o imagina clara de ansamblu asupra intregului cont si a propriilor produse. Este un panou de control foarte popular, care a castigat popularitate in randul utilizatorilor.

Automatizari – In plus, cPanel este livrat de furnizorul de reseller hosting cu diverse scripturi automate pentru a usura sarcinile de backup, transfer de fisiere, transfer de baze de date si multe altele.

Securitate – cPanel este, de asemenea, un panou foarte sigur ce protejeaza datele site-urilor, astfel incat sa nu fie susceptibil la atacuri de tip hacking.

Creste-ti afacerea si ajuta-ti clientii sa creasca o data cu ea. Serviciile de reseller hosting sunt scalabile, astfel incat se poate trece cu usurinta la un plan superior cu cPanel. Daca iti doresti sa incepi o afacere in web hosting, cPanel reseller hosting este startul ideal.